Den første opskrift i serien, er en hurtigt og nem kylling i bradepande som giver en god portion protein og kostfibre.
Det er ikke nye opskrifter som jeg bikset sammen fra bunden af, det er opskrifter som der er fundet andre steder på nettet men som er tilpasset hvad man kan få i Danmark og hvad vi her i huset synes om.
Ligesom i selvfølgelig også tilpasser den jeres familie.
Da opskriften er så nem, havde jeg min datter med til at gøre tingene klar så vi kunne hygge med det samtidig.  ;0)

Mange af opskrifterne vil være familievenlige, så man kan tilbringe mere tid sammen. For den er absolut ikke i overflod i dagligdagen, så nyd tiden hvis det er muligt at have ungerne med. Ellers tager det heller ikke land tid at lave den selv.
God fornøjelse!



Forberedelsestid: 10
Bagetid: 20/25 min
Antal personer: 4



Ingredienser:
200g Broccoli
125g Sukkerærter
100g Revet gulerod
400g peberfrugt
450g kyllingebryst

Saucen:
1dl Sojasovs letsaltet(Kikkomann)
2spk sød chilisovs(20g)
3spk honning(100g)
3stk. fed hvidløg(30g)
1tsk friskrevet ingefær(10g)

Opskrift/vejledning
1: Ovnen sættes på 185 grader ved varmluft og 200 ellers
2: Saucen: Alle ingredienser hældes i en kasserolle, og bringes til kogning, herefter skrues der ned og der røren med jævne mellem.
3: Skær grøntsager og kylling i passende stykker og pensel en bradepande med olie hvorefter kylling og grønt ligges i et jævnt lag i bradepanden. Fordel halvdelen af saucen over bradepanden og drys salt og peber på.
4: Bradepanden kommes i oven og der røres i den efter 15 min, forsæt bagningen til kyllingen er gennemstegt
5: Lige inden serveringen fordeles resten af saucen over, hvor man evt. kan drysse forårsløg eller lignende over retten.

Vi fik fuldkornsnudler til, hvorfor kalorieindholdet er udregnet efter dette.

Næsteopskrift: ovnbagt kylling fajitas