Nytårsfortsætternes tid - slankekurens tidDer er ingen tvivl om, at januar og februar er tiden hvor 90% af alle arbejder med at holde deres nytårsforsætte. Rigtig mange vil skabe resultater af en eller anden grad, nogen vil skabe store nogen små. Nogen vil desværre også opgive, her pga. forkert råd fra venner og bekendte om hvordan hvad der virker.

Jeg har personligt prøvet mere eller mindre alle slankekurer, dog har jeg bevist valgt et par stykker fra da jeg mener det vil gøre mere skade end godt er. Skal jeg fremhæve en kur som virker, så er det for mig 5:2 kuren. Fordi den er nem og lige til at gå til, alle kan være med, koster ikke en mindre formue i forskellige produkter.
Dog ser jeg ganske tit, at man følger kuren ud fra princippet at man faster 2 dage om ugen og så kan man bare give den gas som man altid har gjort. Det er for at sige det ærligt, det samme som at pisse i bukserne og har absolut ingen varig virkning.

Af følgende årsag.
Hvis din kost indeholdte for mange kalorier inden du begyndte, hjælper det ikke at faste 2 dage om ugen. Der er ingen formål i, at faste 2 dage for at være i 4.000 kalorier i kalorieunderskud for at spise de 750 eller flere kalorier for meget de resterende 5 dage.
Så tog du på inden du begyndte på 5:2 kuren, så spiste du for mange kalorier hvilket i bedste fald vil betyde at du holder vægten. Men i samme sekund du vender tilbage i den gamle bane, kommer vægten på hurtigere end du regner med for dit fedt husker hvordan det var.

Så har du for meget på sidebenene inden du starter, så skal du også kigge på din kost de andre dage. Skær ned på det fede, op for fuldkorn, grove grøntsager, groft brød og proteiner og ud med hvidt brød, hvid pasta og alle de ting som du ved ikke er sunde og gode for dig.
Men det betyder ikke, at du ikke må få en burger, en is og alt det andet. Livet skal leves og det skal leves godt, ellers hvad er det så til for.!?
Gør det med måde, gør det en gang imellem.

Hvis du ved du skal spise ”godt” i aften, så gå en ekstra tur, gå ned og handle, løb en tur, cykel en tur kort sagt gør noget så du kommer mere i underskud på kalorieregnestykket.
Jeg har 3 ting som jeg elsker(madvarer), vil ikke undvære dem men spiser dem med måde. De er Nutella, Dr. Pepper og Ben and Jerrys.

Hvis jeg en dag ved, at i aften vil jeg have en portion is så går jeg ned og handler, vi tager måske op og svømmer med datteren. Så er kommentaren som regel, har forbrændt 700 ekstra kalorier i dag og nu indtager jeg sgu de 500 igen.! :o)

Jamen er der ikke en smutvej.?

Er der det, har jeg ikke fundet den endnu. Og hvis du læser diverse indlæg på bloggen, kan du læse om at jeg har brugt mig selv som prøveklud på piller, ultralyd, infrarød, laser og gud ved hvad ellers. Og her er hurtigt en vurdering af dem.

Fedtbrændere:
Jo de virker, men kun som en booster på det du allerede gør. Så du kan ikke blot spise pillerne og så forvente du taber dig. Den lille uvidenskabelige test jeg lavede, tabte jeg mig ved at kombinere det med motion. Jeg havde ca. 50% mere ud af at spise pillerne samtidig med at jeg var aktiv, end hvis jeg blot var aktiv. De kan dog give problemer med mavesyre og sure opstød, ved lette måltider.
Læs evt. min test her: Fedtbrænder

Appetithæmmere
Ja det virker, for de dæmper din appetit så du spiser mindre. Når du spiser mindre taber du dig, hvis ikke det du spiser indeholder alt for mange kalorier….
Ingen raketvidenskab her..
Læs evt. min test her: Appetithæmmere

Laser fedtreduktion
AV, kort sagt AV, alt efter hvor du får det henne gør det niller naller. Jeg anser mig ikke selv som ømskindet, har da også 3 tattoos(ryg og ben).
Men virker det, ja det gør det til en hvis grad men igen ikke uden du stadigvæk gør noget. Dertil gør det ondt på en anden måde, for det er dyrt et sted mellem 1.000 og 1.500 kroner pr. gang skal du regne med. Dertil skal man som regel have imellem 4 og 6 behandlinger, for at få det bedste resultat. Så det koster op mod 10.000 kr. og så er du ikke garanteret et nævneværdig varigt resultat.

Så jeg vil egentligt ikke anbefale det, grundet pris, smerter og det noget sparsomme resultat.

Ure til den aktive bruger, som ikke vil have et "smart" watch
I-lipo eller diodebehandlinger
Igen en fedtreduktion uden indgreb, denne er ganske smertefri. Du får påmonteret pads med blinkende dioder på områderne du vil tabe dig på, de varmer så området op ligesom laser gør det.
Ved dette forløb fik jeg en del behandlinger, de første var jeg aktiv og tabte mig. De sidste var jeg det ikke og nada skete der.
Og så dog, man kunne måle en forskel når behandlingen var færdig ved dem alle. Men dagen efter når væskebalancen er på plads igen var de der igen de grimme centimeter.

Så vil heller ikke anbefale dette.

Bodywrap
Jeg har ikke prøvet det, men det skal nu ikke forhindre mig i at skrive om det. Hvis nogen forsøger, at sælge det til dig under at det skulle give et varigt vægttab. Så prøver på det kraftigste at tage røven på dig, for det er IKKE fedt et fjerner men væske.!
Det der sker, er at du punktsveder på de steder du er pakket ind. Med andre ord sveder du væske ud og ikke fedt, hvilket så naturligvis umuliggøre et varigt vægttab.
Men skal du til fest og bukserne sidder lidt for stramt, der er lidt for meget topmave i kjolen. Så jo, her kan du bruge en bodywrap til at fjerne væsken på de områder. Men i løbet af ganske få dage vil væsken være tilbage, og du er tilbage ved startpunktet.

Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af, at prøve fedtfrysning men det skulle efter sigende virke. Hvilket dog også kunne siges om mange andre ting. Så det er på test listen i år, så skriver om mit forsøg på et senere tidspunkt. Udbyder du denne behandling og tør du lade mig teste det, så blot skriv, stiller gerne op.!

Indtil da, er der kun en ting at gøre være i underskud med kalorier, forbrænd mere end du indtager ellers vil vægten ikke falde.!

Godt Nytår.
Indlægget og de indlæg som der linkes til kan/vil indeholde affiliate links.
Vil du også gerne finde det billigste mobilabonnement, så kan du hos Samlino.dk nemt og gratis sammenligne disse.