Review Chili burn fedtforbrændingSå er det vist på tide at få skrevet om resultatet af min test med Chili burn, så her er det.!
For at testen skulle være så retvisende som muligt, har jeg ikke ændre på min kost i løbet af testen det vil sige at jeg har fuldt min normale kost. Dog med det lille men at der har været en julefrokost og lidt julebagning som naturligvis er blevet smagt på.! ;)

Fase 1:

De første 2 uger var det den normale dagligdag, det vil sige om det blot om at tage pillerne kunne gøre noget.
Som forventet havde Chili burn ingen virkning, eller i hvert fald en ganske lille effekt så du kommer ikke til at kunne sidde på den dertil indrettet røv og kiloene ryger af dig.
Når det er jeg har travlt, så har jeg det med at snuppe en proteinbar i farten så jeg kan holde mig kørende men her tog jeg så også en pille. Det kan jeg absolut IKKE anbefale at man gør, for jeg fik den værste halsbrande som jeg kæmpede med i flere timer.
Så når der står at de skal tages til et måltid, så skal de det.!

Fase 2:

Det var så fasen hvor der skulle testes på aktiviteten, det vil sige hvilken effekt havde det på at man tog Chili burn.?
I forhold til fase 3 har det været nemt at konstatere at det har haft en effekt på forbrændingen, det har vist sig på vægten og ikke mindst på omkredsen af maven som efterhånden var blevet lidt for stor……
På de 14 dage tabte jeg omkring 2 cm omkring maven og små 1,5 kg. fedt, så det har en effekt. Så skulle tiden så bare vise sig som det var bedre end blot at være mere aktiv uden af spise Chili burn.

Fase 3:

Dette var kontrol fasen hvor aktivisterne fortsatte, men der blev holdt en pause med pillerne så der kunne måles på deres effekt kontra alm. kost og aktiviteterne.
Der var stadigvæk her et vægttab og målebåndet skulle heller ikke trækkes så langt ud som det plejede at skulle.
Jeg testede også det at spise en proteinbar og så en pille, for at se om det ville ændre på noget nu når man også var aktiv.
Det korte svar er, NEJ det gjorde det IKKE.!!!

Så hvad er konklusionen..?

Den er som følgende, jeg tabte mig knap 2,3 kg. og 3 cm. omkring maven så jeg i dag vejer 87,2 om morgen og er kun 96 cm. omkring maven
Det har betydet at min fedtprocent nu er på: 19,21%, med andre ord jeg har sænket min fedtprocent med 2,04%.
Omregnet til kilo, så er det et vægttab på 2,27 kg. på de 4 aktive uger..

Vil jeg så anbefale dem.?
Ja det vil jeg godt, dog ikke uden forbehold.!!!

For har du en tildens med at have forhøjet mavesyre, så kan det blive et smertehelvede at skulle spise dem da de også har en effekt på maven.
Så har du det, skal du være opmærksom på at det kunne blive et problem…

Dernæst ville jeg gerne at man kunne tage et let måltid, hvis tiden kun var til dette uden at man fik halsbrænde og svien i maven. Men igen hvis dette skulle være en mulighed, så ville Chili burn´s effekt jo så være det mindre da en formindskning af indholdet ville resultere i dette.

Skulle du have mod på at prøve dem, kan de købes her(affiliate link)