Nyt på vej og ny samarbejdspartner

Klokken 07-10-2018 Af: author Beregn BMI

Der har længe, alt for længe været stille på bloggen men det er snart slut..!
Som det første er der indgået et samarbejde med Samlino, så vil du også gerne finde det billigste mobilabonnement, så kan du hos Samlino.dk nemt og gratis sammenligne disse.

Dernæst udviklede testen med fedtfrysning sig, så der er testet ved klinik men også ved hjemmebehandlinger. Kan allerede nu afsløre det har været en positiv overraskelse, så den har været værd at vente på.
Der vil ligeledes ske en opdatering af hjemmesiden, hvor idealvægt beregneren bliver fjernet da den giver for mange misforståelser. I stedet for er der ved at blive lagt sidste hånd på en bmi beregner til børn.

Indlægget og de indlæg som der linkes til kan/vil indeholde affiliate links.

vil du også gerne finde det billigste mobilabonnement, så kan du hos Samlino.dk nemt og gratis sammenligne disse.


Nytårsfortsætternes tid

Klokken 10-01-2017 Af: author Beregn BMI

Nytårsfortsætternes tid - slankekurens tidDer er ingen tvivl om, at januar og februar er tiden hvor 90% af alle arbejder med at holde deres nytårsforsætte. Rigtig mange vil skabe resultater af en eller anden grad, nogen vil skabe store nogen små. Nogen vil desværre også opgive, her pga. forkert råd fra venner og bekendte om hvordan hvad der virker.

Jeg har personligt prøvet mere eller mindre alle slankekurer, dog har jeg bevist valgt et par stykker fra da jeg mener det vil gøre mere skade end godt er. Skal jeg fremhæve en kur som virker, så er det for mig 5:2 kuren. Fordi den er nem og lige til at gå til, alle kan være med, koster ikke en mindre formue i forskellige produkter.
Dog ser jeg ganske tit, at man følger kuren ud fra princippet at man faster 2 dage om ugen og så kan man bare give den gas som man altid har gjort. Det er for at sige det ærligt, det samme som at pisse i bukserne og har absolut ingen varig virkning.


Ændring af bmi skalaen

Klokken 20-02-2016 Af: author Beregn BMI

Beregn din BMI med den nye BMI skalaJeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret.


Review Chili burn - fedtforbrænding

Klokken 03-12-2015 Af: author Beregn BMI

Review Chili burn fedtforbrænding

Så er det vist på tide at få skrevet om resultatet af min test med Chili burn, så her er det.!
For at testen skulle være så retvisende som muligt, har jeg ikke ændre på min kost i løbet af testen det vil sige at jeg har fuldt min normale kost. Dog med det lille men at der har været en julefrokost og lidt julebagning som naturligvis er blevet smagt på.! ;)

Fase 1:

De første 2 uger var det den normale dagligdag, det vil sige om det blot om at tage pillerne kunne gøre noget.
Som forventet havde Chili burn ingen virkning, eller i hvert fald en ganske lille effekt så du kommer ikke til at kunne sidde på den dertil indrettet røv og kiloene ryger af dig.
Når det er jeg har travlt, så har jeg det med at snuppe en proteinbar i farten så jeg kan holde mig kørende men her tog jeg så også en pille. Det kan jeg absolut IKKE anbefale at man gør, for jeg fik den værste halsbrande som jeg kæmpede med i flere timer.
Så når der står at de skal tages til et måltid, så skal de det.!


Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2

Klokken 02-10-2015 Af: author Beregn BMI

Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2Jeg har som tidligere skrevet sat mig for at teste lidt produkter, for at imødekomme de forespørgsler der har været omkring slankepiller, fedtbindere og fat burnere.
Skal for en god ordensskyld gøre opmærksom på at serien af artikler/tests er ikke sponseret, det vil sige du får min ærlige mening om produkterne.
Med andre ord, er det spild af penge, har det ingen virkning eller mange bivirkninger så får du det at vide uden omsvøb.!
Artiklerne vil dog indeholde affiliate links til webshops hvor du kan købe produkterne, her får jeg en bonus ved at du køber produkterne.!

Men dette er IKKE formålet med serien, det er en bonus og fjerner links fra de produkter som jeg ikke kan anbefale løbende.


 • Nyt på vej og ny samarbejdspartner..

  Oprettet: 07-10-2018

  Dernæst udviklede testen med fedtfrysning sig, så der er testet ved klinik men også ved hjemmebehandlinger. Kan allerede nu afsløre det har været en positiv overraskelse, så den har været værd at vente på.vil du også gerne finde det billigste mobilabonnement, så kan du hos Samlino.dk nemt og gratis sammenligne disse. Læs bloggen her..

 • Nytårsfortsætternes tid..

  Oprettet: 10-01-2017

  Der er ingen tvivl om, at januar og februar er tiden hvor 90% af alle arbejder med at holde deres nytårsforsætte. Rigtig mange vil skabe resultater af en eller anden grad, nogen vil skabe store nogen små. Nogen vil desværre også opgive, her pga. forkert råd fra venner og bekendte om hvordan hvad der virker. Læs bloggen her..

 • Ændring af bmi skalaen..

  Oprettet: 20-02-2016

  Jeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret. Læs bloggen her..

Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook