En enkel trin for trin vejledning til at gå i gang med Palæokuren

Klokken 14-04-2014 Af: author Beregn BMI

 En enkel trin for trin vejledning til at gå i gang med PalæokurenFolk er begyndt at blive mere sundhedsbevidste på grund af det høje niveau af hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk og fedme, der findes i befolkningen. Folk ønsker at blive slanke, sunde og raske, og flere og flere mennesker forsøger Palæokuren for at få en sund krop. Palæokuren er den unikke kost de gamle hulemænd levede af i den ældste stenalder æra. Palæokuren kaldes også ”jæger-samler-kuren,” da fødevarer i denne diæt skaffes ved jagt eller ved at samle. Nutidens palæokur indeholder flere grøntsager, frugt og nødder. Denne diæt undgår fuldstændig forarbejdede og konserverede fødevarer. Her er en trin for trin vejledning til at gå i gang med palæokuren og få gavn af den.
Du kan finde en del informationer på nettet, men har du lyst til at læse om det i en god bog kan bogen af Thomas Rode anbefales.!
Hans bog hedder Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske


Hvordan følger du 5:2 kuren effektivt?

Klokken 02-04-2014 Af: author Beregn BMI

 

5:2 kuren - Er det noget for dig - Køb Ebogen for kun 5:2 kuren eller 5/2 diæten er et alternativ til almindelige slankekure. Dette er en periodisk kur, hvor man vil have et reduceret indtag af kalorier i 2 dage og have regelmæssigt indtag af fødevarer i resten af ugens 5 dage. Denne fastemetode hjælper til med at reducere den mængde mad, du spiser, og du vil kun stoppe dit fødeindtag for et kort stykke tid, i modsætning til almindelige faster. I 2 dage om ugen vil dit kalorieindtag være ¼ af dit normale kalorieindtag. Hvis du starter ugen med at faste om mandagen, kan du også faste om torsdagen, og på disse to dage vil du indtage for 500 til 600 kalorier fødevarer, afhængigt af om du er kvinde eller mand.

Her er retningslinjerne for 5:2 kuren, så du kan føle dig slankere og sundere.


Dukan kuren / livsstilen

Klokken 22-03-2014 Af: author Beregn BMI

Bogen om Dukan kuren til 214,00 kr. hos Saxo.dkDukan er en kuren / livsstilen stammer fra Frankrig hvor den er opfundet af Dr. Pierre Dukan der er en fremtrædende fransk ernæringsekspert. Kuren / livsstilen har været mange år under vejs, det tog ham 20 år at færdiggøre den hvorefter den blev udgivet i 2000. Og har sidenhen ført ham i en strid modvind hos det franske råd af læger for at gå kommercielt med kuren.

Men faktum er at den virker for rigtig mange mennesker både i Danmark men også i resten af verden, den har dog også fået en del kritik for at den er for monoton, alt for lidt fibre og for mangel af vitaminer i kosten. Men ikke desto mindre er den meget udbredt og vil sikkert også være en af de kure som vil hænge ved så som 5/2 kuren, Paleo, LCHF og LCD/VLCD kuren som jeg også vil beskrive i de næste blogindlæg jeg laver.
Tilbage til Dukan kuren, denne kur fokuserer på højt proteinindtag og er en fire faset program, der vil hjælpe dig til at nå dit vægttab mål.

Gør din mening gældende

Klokken 19-03-2014 Af: author Beregn BMI
Jeg er lidt i tvivl om dette indlæg er en god ide, da det ikke just er et emne som der har noget med hjemmesiden og bloggen at gøre.
Men da jeg går ind for at man blandt andet behandler mennesker, dyr og naturen ordentligt, håber jeg i kan bære over med mig.

Så hvad går det hele ud på, jo ganske kort det handler om at der arbejdes på at indsamle underskrifter til støtte for 3 forskellige foreninger/områder.
Det betyder altså med andre ord om at du kan gøre din mening gældende, hvis du har lyst til at støtte en af de 3 organisationer kan du gøre det med din underskrift og evt. støtte dem økonomisk senere hvis du har lyst til dette.

Hvis du har lyst kan du med din underskrift støtte følgende organisationer.


Fuldkornspizza med Pulled Pork fra Jensen´s

Klokken 10-03-2014 Af: author Beregn BMI

FuldkornspizzaJeg har tidligere skrevet om min fuldkornspizza opskrift, men har aldrig gjort den op i fakta omkring proteiner, kalorier og kostfiber. 

Så må være på tide jeg gør det nu.!
Opskriften gælder til en bradepande med tynd bund, så kan du selv vurdere om det er nok til jer. Men hos 4 hvor datteren på 2 år ikke just spiser ret meget, er der nok til mere end et måltid.
Dog skal det siges at vi får salat til, for at sikre vi får vores grøntsager. Jeg vil dog ikke gøre det vilde ud af at beskrive salaten, for den er mere eller mindre som alle andre det vil sige at 100 gram blandet salat ca. er 17 kalorier så det er ikke ret meget.

Men den færdige fuldkornspizza indeholder 2251 kalorier, det er i sig selv ikke et lavt antal kalorier. Men da der er så mange kostfibre og proteiner i, kan du ikke spise nær så meget så du får langt mindre kalorier.
Hvis vi får alm ”hvid” pizza spiser vi mindst 1½ bradepande pizza det vil sige som minimum 50% mere, end med denne.


Sundheds App / sites

Om BeregnBMI.dk

Beregnbmi.dk er en gratis service til dig som vil beregne din BMI (Body Mass Index), Fedtprocent, Idealvægt og Kaloriebehov er.
Vores BMI beregner, fedtprocent beregner, idealvægt beregner og kalorieberegner skal dog kun tages som vejledende og ikke som facit, da det kan varigere alt efter kropsbygning og hvor præcist du måler..

Kontakt

Har du brug for at kontakte BeregnBMI.dk, kan det gøres via følgende informationer.


E-mail: kontakt[@]beregnBMI.dk
Beregnbmi's: Fortrolighedspolitik
Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook