Ændring af bmi skalaen

Klokken 20-02-2016 Af: author Beregn BMI

Beregn din BMI med den nye BMI skalaJeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret.


Review Chili burn - fedtforbrænding

Klokken 03-12-2015 Af: author Beregn BMI

Review Chili burn fedtforbrænding

Så er det vist på tide at få skrevet om resultatet af min test med Chili burn, så her er det.!
For at testen skulle være så retvisende som muligt, har jeg ikke ændre på min kost i løbet af testen det vil sige at jeg har fuldt min normale kost. Dog med det lille men at der har været en julefrokost og lidt julebagning som naturligvis er blevet smagt på.! ;)

Fase 1:

De første 2 uger var det den normale dagligdag, det vil sige om det blot om at tage pillerne kunne gøre noget.
Som forventet havde Chili burn ingen virkning, eller i hvert fald en ganske lille effekt så du kommer ikke til at kunne sidde på den dertil indrettet røv og kiloene ryger af dig.
Når det er jeg har travlt, så har jeg det med at snuppe en proteinbar i farten så jeg kan holde mig kørende men her tog jeg så også en pille. Det kan jeg absolut IKKE anbefale at man gør, for jeg fik den værste halsbrande som jeg kæmpede med i flere timer.
Så når der står at de skal tages til et måltid, så skal de det.!


Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2

Klokken 02-10-2015 Af: author Beregn BMI

Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2Jeg har som tidligere skrevet sat mig for at teste lidt produkter, for at imødekomme de forespørgsler der har været omkring slankepiller, fedtbindere og fat burnere.
Skal for en god ordensskyld gøre opmærksom på at serien af artikler/tests er ikke sponseret, det vil sige du får min ærlige mening om produkterne.
Med andre ord, er det spild af penge, har det ingen virkning eller mange bivirkninger så får du det at vide uden omsvøb.!
Artiklerne vil dog indeholde affiliate links til webshops hvor du kan købe produkterne, her får jeg en bonus ved at du køber produkterne.!

Men dette er IKKE formålet med serien, det er en bonus og fjerner links fra de produkter som jeg ikke kan anbefale løbende.


Slankepiller, fedtbinder og fat burner

Klokken 22-09-2015 Af: author Beregn BMI

Slankepiller review af Trimlet fra Bodylab

Efterhånden som hjemmesiden bliver mere brugt, får jeg en del mails med forskellige spørgsmål herunder naturligvis også om slankepiller, fedtbindere og fat burnere.
Specifikt om der er nogen jeg vil anbefale, om der nogen som virker, om der er nogen jeg har prøvet.

Så derfor vil jeg lave en række artikler om slankepiller, fat burners og fedtbindere, hvor du vil kunne læse om mine erfaringer.
Skal dog siges at jeg til dato ikke har prøvet fatburners og fedtbindere, så jeg vil i løbet af de næste måneder udsætte min egen krop for dem for dermed at kunne skrive om hvad de gør, har jeg bivirkninger og virker de reelt.
Jeg vil test henholdsvis Chili burn via MED24 og Cla advanced fra Bodystore, som begge er fat burnere og ikke mindst XL-S Medical
 


Julen og Nytåret er ovre og hverdagen banker på

Klokken 01-01-2015 Af: author Beregn BMI

Så er julen ovre og statussen er næsten med sikkerhed den samme som alle os andre, julen har været for god ved sidebenene og bukserne strammer en smule mere.
Men fat mod der er altid en løsning på problemet.!

Du kan ændre i kostvanerne, som du også kan læse andre blogindlæg om her på siden.
Det betyder mindre stivelse(kartofler mm.)
Flere kostfibre(mere groft brød, fuldkornspasta og tilsætning af kostfibre til maden)
Mere protien(fedtfattigt kød, pålæg, kylling og kalkun)

Og naturligvis mindre fedt, sukker og salt.
Ændre du på disse få ting som du kunne tabe dig uden at skulle dyrke mere motion, men du kan booste det ved at at dyrke motion.
Så er dit nytårsforsæt at dyrke mere motion, kan du i dag og i morgen spare 299,00 kr. ved at indmelde dig hos FitnessWorld.

Du kan også gøre det hjemmefra, f. eks. med Morgengymnastikken på DR3, løbe en tur.
 


 • Ændring af bmi skalaen..

  Oprettet: 20-02-2016

  Jeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret. Læs bloggen her..

 • Review Chili burn - fedtforbrænding..

  Oprettet: 03-12-2015

  En 6 ugers test fastslår at de virker, men du kommer ikke sovende til resultatet. Vil dog ikke gøre det uden et lille forbehold.! Læs Beregn Bmi´s test / review af Chili burn her: Læs bloggen her..

 • Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2..

  Oprettet: 02-10-2015

  Jeg har som tidligere skrevet sat mig for at teste lidt produkter, for at imødekomme de forespørgsler der har været omkring slankepiller, fedtbindere og fat burnere. Men du kan læse mere og følge bloggen, komme med dine egne erfaringer gode som dårlige.! Læs bloggen her..

Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook