5 gode råd: Sådan hjælper du vægttabet på vej

Klokken 26-10-2014 Af: author Beregn BMI

5 gode råd: Sådan hjælper du vægttabet på vejEr du træt af de overflødige kilo, og ønsker du et sundt og varigt vægttab, så kan du her finde inspiration til at opnå en sundere livsstil. Et varigt vægttab er ofte forbundet med en hel eller delvis omlægning af den livsstil, som har været årsag til de ekstra kilo. Hvis man ikke er villig til at omlægge sin livsstil, så vil muligheden for et succesfuldt varigt vægttab også være meget lille.

 
Ønsker du et hurtigt vægttab, kan det ofte være fristende at skære voldsomt ned på kalorieindtaget, men det er absolut ikke noget, der er holdbart på sigt, og ofte vil du også ende med at tage de tabte kilo på igen. Det er altså vigtigt, at du i stedet gør noget for at ændre på din livsstil frem for at tage drastiske midler i brug.

fuldkornspandekager til en sommerbrunch

Klokken 27-07-2014 Af: author Beregn BMI

Fuldkornspandekager med ØlandsmelHer er lige en hurtig opskrift her i sommervarmen på fuldkornspandekager, der både fulder godt men også smager godt.!
Opskriften er igen lavet på Ølandshvede, da det er den hvedemel vi bruger herhjemme men kan sikkert laves på andre melsorter også uden at det går ud over smagen.!


Test din viden om sundhed og downloads Falcks e-bog

Klokken 23-05-2014 Af: author Beregn BMI

Test din viden om sundhed

Hvor meget ved du egentligt om det danske sundhedsvæsen, hvilken skader flest mennesker får og ventetider.?

Nu har du muligheden for at teste dig selv og som belønning kan du gratis downloade Falcks lille e-bog med sundhedsråd.

Hvor du blandt andet får råd til hvordan du undgår småskavanker, får hurtig hjælp og mere.

 


Tilbud hos Bodylab

Klokken 07-05-2014 Af: author Beregn BMI

 

Bodylab Minimum Protein BarTilbud hos Bodylab

Til jer som bruger/spiser proteinbars omend det er Nupo, Nutrilett, Alevo osv.

Så er Bodylab kommet med en ny proteinbar som indeholder:

  • 20 gram protein pr. bar.
  • 21 gram kostfibre pr. bar.

Så de indeholder en del mere end alle andre, som jeg tidligere har lavet et review af. Jeg har dog ikke testet disse endnu, da jeg endnu ikke har modtaget dem med posten..

Pt. køre de med et introtilbud hvor du får 24 stk. for kun 200,00 kr.

Det vil sige en stk. pris på kun 8,33 kr.

Tjek dem ud her/køb dem her: http://goo.gl/XeH22m


En enkel trin for trin vejledning til at gå i gang med Palæokuren

Klokken 14-04-2014 Af: author Beregn BMI

 En enkel trin for trin vejledning til at gå i gang med PalæokurenFolk er begyndt at blive mere sundhedsbevidste på grund af det høje niveau af hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk og fedme, der findes i befolkningen. Folk ønsker at blive slanke, sunde og raske, og flere og flere mennesker forsøger Palæokuren for at få en sund krop. Palæokuren er den unikke kost de gamle hulemænd levede af i den ældste stenalder æra. Palæokuren kaldes også ”jæger-samler-kuren,” da fødevarer i denne diæt skaffes ved jagt eller ved at samle. Nutidens palæokur indeholder flere grøntsager, frugt og nødder. Denne diæt undgår fuldstændig forarbejdede og konserverede fødevarer. Her er en trin for trin vejledning til at gå i gang med palæokuren og få gavn af den.
Du kan finde en del informationer på nettet, men har du lyst til at læse om det i en god bog kan bogen af Thomas Rode anbefales.!
Hans bog hedder Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske


Sundheds App / sites

Om BeregnBMI.dk

Beregnbmi.dk er en gratis service til dig som vil beregne din BMI (Body Mass Index), Fedtprocent, Idealvægt og Kaloriebehov er.
Vores BMI beregner, fedtprocent beregner, idealvægt beregner og kalorieberegner skal dog kun tages som vejledende og ikke som facit, da det kan varigere alt efter kropsbygning og hvor præcist du måler..

Kontakt

Har du brug for at kontakte BeregnBMI.dk, kan det gøres via følgende informationer.


E-mail: kontakt[@]beregnBMI.dk
Beregnbmi's: Fortrolighedspolitik
Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook