• Kalorieberegner
  Beregn dit kaloriebehov
  Køn:
   
  Højde:
  cm.   
  Vægt:
   kg. (87,7)   
  Alder:
  år.   
  Aktivitetsniveau:
 • Værd at vide om kalorier
  Denne kalorieberegner skal bruges til at estimere de kalorier, du som person har brug for at få om dagen for at holde vægten eller for at stige eller falde.
  Det betyder at denne kalorieberegner er baseret på et estimeret gennemsnitlig kaloriebehov, set ud fra det gennemsnitlige menneske. Foruden selve kalorieberegningen får du også beregnet dit kalorieindtag, set ud fra om du vil tabe eller stige i vægt.
  Dog skal det slås fast at nedsætte kalorieindtaget uden ændringer i kosten ikke er den rette vej, da en kostomlægning og motion er den bedste måde at tabe sig. (læs evt. på bloggen om dette)
  Kalorieberegneren bruger Harris Benedict formlen til at ude dit kaloriebehov.!
  NB.: Du bør ikke forsøge at sænke dit kalorieindtag med mere end 1000 kalorier, uden først at have snakket med din læge om dette.!
  En evt. sænkning af det daglige kalorieindtag bør gradvist og ikke på en gang, den bør ligeledes indeholde den anbefalet grænse for kostfibre og proteiner.

 • Formlen der bruges i kalorieberegneren og som du selv kan bruge til at uderegne dit kaloriebehov er:

  Mænd:
  66 + ( 13.75 * Vægt ) + ( 5 * Højde )- ( 6.76 x Alder )

  Kvinder:
  655 + ( 9.6 * Vægt ) + ( 1.8 * Højde ) - ( 4.7 x Alder )
 • Ændring af bmi skalaen..

  Oprettet: 20-02-2016

  Jeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret. Læs bloggen her..

 • Review Chili burn - fedtforbrænding..

  Oprettet: 03-12-2015

  En 6 ugers test fastslår at de virker, men du kommer ikke sovende til resultatet. Vil dog ikke gøre det uden et lille forbehold.! Læs Beregn Bmi´s test / review af Chili burn her: Læs bloggen her..

 • Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2..

  Oprettet: 02-10-2015

  Jeg har som tidligere skrevet sat mig for at teste lidt produkter, for at imødekomme de forespørgsler der har været omkring slankepiller, fedtbindere og fat burnere. Men du kan læse mere og følge bloggen, komme med dine egne erfaringer gode som dårlige.! Læs bloggen her..

Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook