• Kalorieberegner
  Beregn dit kaloriebehov
  Køn:
   
  Højde:
  cm.   
  Vægt:
   kg. (87,7)   
  Alder:
  år.   
  Aktivitetsniveau:
 • Værd at vide om kalorier
  Denne kalorieberegner skal bruges til at estimere de kalorier, du som person har brug for at få om dagen for at holde vægten eller for at stige eller falde.
  Det betyder at denne kalorieberegner er baseret på et estimeret gennemsnitlig kaloriebehov, set ud fra det gennemsnitlige menneske. Foruden selve kalorieberegningen får du også beregnet dit kalorieindtag, set ud fra om du vil tabe eller stige i vægt.
  Dog skal det slås fast at nedsætte kalorieindtaget uden ændringer i kosten ikke er den rette vej, da en kostomlægning og motion er den bedste måde at tabe sig. (læs evt. på bloggen om dette)
  Kalorieberegneren bruger Harris Benedict formlen til at ude dit kaloriebehov.!
  NB.: Du bør ikke forsøge at sænke dit kalorieindtag med mere end 1000 kalorier, uden først at have snakket med din læge om dette.!
  En evt. sænkning af det daglige kalorieindtag bør gradvist og ikke på en gang, den bør ligeledes indeholde den anbefalet grænse for kostfibre og proteiner.

 • Formlen der bruges i kalorieberegneren og som du selv kan bruge til at uderegne dit kaloriebehov er:

  Mænd:
  66 + ( 13.75 * Vægt ) + ( 5 * Højde )- ( 6.76 x Alder )

  Kvinder:
  655 + ( 9.6 * Vægt ) + ( 1.8 * Højde ) - ( 4.7 x Alder )
 • Nem og sund kylling i bradepande..

  Oprettet: 16-12-2019

  Den første opskrift i serien, er en hurtigt og nem kylling i bradepande som giver en god portion protein og kostfibre. Det er ikke nye opskrifter som jeg bikset sammen fra bunden af, det er opskrifter som der er fundet andre steder på nettet men som er tilpasset hvad man kan få i Danmark og hvad vi her i huset synes om. ?Ligesom i selvfølgelig også tilpasser den jeres familie. Læs bloggen her..

 • Kalorieforbrug - forsigtig med tomme kalorier..

  Oprettet: 20-08-2019

  Når vi hører om "tomme kalorier", ved vi nøjagtigt, hvad det er? Men alligevel står man for en uforklarlig vægtøgning, selvom man følger en kostplan med sine begrænsninger og afsavn som skulle sikre man holdt vægten. Læs bloggen her..

 • Hvad er kropsfedt og hvad er dens funktion..

  Oprettet: 14-07-2019

  Funktioner af kropsfedt Kropsfedt tjener som energilagring, polstring mod mekaniske stød, belægning mod varmetab, som et byggemateriale til væv og organer og som et middel til nogle vitaminer og andre vigtige metaboliske komponenter, for blot at nævne nogle få. Læs bloggen her..