• Idealvægt beregner - Beregn din idealvægt
  Idealvægt beregner
  Køn:
   
  Højde:
  cm.   
   
  Din Idealvægt er :
 • Værd at vide om din idealvægt
  Det er ikke altid nemt at vide hvad den øvre og nedre grænse er for den vægt man bør have i forhold til den højde man har, men andre ord hvor meget må jeg veje før min bmi bliver for høj eller for lav, hvad er min idealvægt.?
  Denne Idealvægt beregner arbejder på samme princip som vores BMI beregner, men her laves beregningen omvendt ud fra din høje.
  Det betyder altså at her får du din idealvægt, den øvre og nedre grænse er baseret din bmi i forhold til din højde det vil sige at der ikke kan tages hensyn til kropsbygningen hvorfor denne kun er vejledende.!
  NB: Det er naturligvis bedst at ligge så tæt på din idealvægt som muligt.
  Den bedste og sundeste måde at ramme sin idealvægt er ved at spise den rigtige kost samt motion, og ikke ved en udsultningskurer. Da det betyder at din krop ikke får de vitaminer og mineraler som den har brug, som i sidste ende kan skade kroppen.
  Mange gange er det små ændringer i kostvanen der skal til for at skabe resultatet og idealvægten.(læs evt. på bloggen om dette)
 • Fedtfrysning – libocyro – fedtreduktion..

  Oprettet: 19-11-2018

  Fedtfrysning - Ja kært barn har som sagt mange navne, men Fedtfrysning er den sidste sidste behandlingsform testet af det hav af fedtreduktion behandlinger som findes på markedet men som virker Læs bloggen her..

 • Nyt på vej og ny samarbejdspartner..

  Oprettet: 07-10-2018

  Dernæst udviklede testen med fedtfrysning sig, så der er testet ved klinik men også ved hjemmebehandlinger. Kan allerede nu afsløre det har været en positiv overraskelse, så den har været værd at vente på.vil du også gerne finde det billigste mobilabonnement, så kan du hos Samlino.dk nemt og gratis sammenligne disse. Læs bloggen her..

 • Nytårsfortsætternes tid..

  Oprettet: 10-01-2017

  Der er ingen tvivl om, at januar og februar er tiden hvor 90% af alle arbejder med at holde deres nytårsforsætte. Rigtig mange vil skabe resultater af en eller anden grad, nogen vil skabe store nogen små. Nogen vil desværre også opgive, her pga. forkert råd fra venner og bekendte om hvordan hvad der virker. Læs bloggen her..