• Idealvægt beregner - Beregn din idealvægt
  Idealvægt beregner
  Køn:
   
  Højde:
  cm.   
   
  Din Idealvægt er :
 • Værd at vide om din idealvægt
  Det er ikke altid nemt at vide hvad den øvre og nedre grænse er for den vægt man bør have i forhold til den højde man har, men andre ord hvor meget må jeg veje før min bmi bliver for høj eller for lav, hvad er min idealvægt.?
  Denne Idealvægt beregner arbejder på samme princip som vores BMI beregner, men her laves beregningen omvendt ud fra din høje.
  Det betyder altså at her får du din idealvægt, den øvre og nedre grænse er baseret din bmi i forhold til din højde det vil sige at der ikke kan tages hensyn til kropsbygningen hvorfor denne kun er vejledende.!
  NB: Det er naturligvis bedst at ligge så tæt på din idealvægt som muligt.
  Den bedste og sundeste måde at ramme sin idealvægt er ved at spise den rigtige kost samt motion, og ikke ved en udsultningskurer. Da det betyder at din krop ikke får de vitaminer og mineraler som den har brug, som i sidste ende kan skade kroppen.
  Mange gange er det små ændringer i kostvanen der skal til for at skabe resultatet og idealvægten.(læs evt. på bloggen om dette)
 • Ændring af bmi skalaen..

  Oprettet: 20-02-2016

  Jeg har valgt at ændre BMI skalaen til den udvidet fra WHO, da den normale deler meget skarpt mellem overvægtig, normal vægt og undervægtig. Og det har gennem tiden skabt lidt forvirring hos flere brugere, så for at undgå det og når der nu er mulighed for det bliver den nu ændret. Læs bloggen her..

 • Review Chili burn - fedtforbrænding..

  Oprettet: 03-12-2015

  En 6 ugers test fastslår at de virker, men du kommer ikke sovende til resultatet. Vil dog ikke gøre det uden et lille forbehold.! Læs Beregn Bmi´s test / review af Chili burn her: Læs bloggen her..

 • Slankepiller, fedtbindere og fat burner del 2..

  Oprettet: 02-10-2015

  Jeg har som tidligere skrevet sat mig for at teste lidt produkter, for at imødekomme de forespørgsler der har været omkring slankepiller, fedtbindere og fat burnere. Men du kan læse mere og følge bloggen, komme med dine egne erfaringer gode som dårlige.! Læs bloggen her..

Del Beregn Bmi med dine venner på FacebookShare Beregn Bmi på Facebook