Fortrolighedspolitik for BeregnBMI.dk

Før brug af BeregnBMI.dk anbefales det at læse sidens fortrolighedspolitik, så du er ved hvad der registres og ikke registres ved dit besøg på siden samt brug af denne

Beregnbmi.dk registrering af data på hjemmesiden:

Der registeres ingen personlige oplysninger ved brug af hjemmesiden, bortset fra den automatiske ip-adresse som sendes til hjemmesiden via din browser.
Den bruges udelukkende til statistik, det vil sige at vi gemmer ikke de indtasted oplysninger i udregnerne til senere brug eller salg.

Beregnbmi.dk registrering af data på bloggen:

På bloggen registeres der ingen anden oplsyning end det oplyste navn, hjemmeside og mail-adresse, som ikke bruges til andet end sikring mod spam.

Beregnbmi.dk registrering af data via app'en:

BeregnBMI's app registere ingen anden oplysning end oplyst ved installeringen af denne.

Brug af indsamlede oplysninger

De oplysninger som bliver indsamlet vil udelukkende blive brugt til hjemmesiden, bloggen og app'en og vil aldrig blive vidregivet, solgt til tredjepart eller på anden måde lagt på nettet.

Cookies

Hjemmesiden og bloggen bruger ikke cookies

Links

Beregmbmi linker via hjemmesiden og bloggen til andre hjemmesider, vær venligst opmærksompå at vi på ingen måde er ansvarlig for den fortrolighedspolitik disse har.Sundheds App / sites

Om BeregnBMI.dk

Beregnbmi.dk er en gratis service til dig som vil beregne din BMI (Body Mass Index), Fedtprocent, Idealvægt og Kaloriebehov er.
Vores BMI beregner, fedtprocent beregner, idealvægt beregner og kalorieberegner skal dog kun tages som vejledende og ikke som facit, da det kan varigere alt efter kropsbygning og hvor præcist du måler..

Kontakt

Har du brug for at kontakte BeregnBMI.dk, kan det gøres via følgende informationer.


E-mail: kontakt[@]beregnBMI.dk
Beregnbmi's: Fortrolighedspolitik
Label